Search...
RSS

Kenangan Sebelum Cuti !


hyep guys . . aku nak share something lah . . yang terjadi semalam kat sekolah . . hadiah sebelum cuti sekolah . . ngeeee ~ bukan sorang yang kena tapi semua student dalam kelas aku nie . . malu siot !

macam nie . . semalam dalam pukul 10.20 pagi , cikgu ramli masuk dalam kelas aku . . then , bila cikgu berdiri depan pintu kelas , semua student dalam kelas just tengok je . . tak ada yang bangun and bagi salam . . termasuk aku tengah syok usik kawan aku . . cikgu ramli pun apa lagi . . hangin satu badan lah jadinya . .

then , cikgu ramli suruh semua student berdiri . . bagai lembu dicucuk hidung . . semua student berdiri . . cikgu ramli suruh berdiri atas kerusi . . *adooiii . . malu cikgu . . macam budak-budak darjah 1 . . hehehe . . semua naik atas kerusi and berdiri tegak . . cikgu ramli pun start membebel . . pot pet pot pet . .

aku nie yang duduk hujung and belakang sekali dalam kelas pun tergelak bila tengok semua kawan-kawan aku berdiri . . shafiee yang tinggi tu terpaksa bongkok sikit sebab kepala dia nak terkena kipas . . hahahaha !



bagi aku . . nie lah hadiah yang paling GEMPAK aku pernah terima sebelum cuti sekolah . . terima kasih cikgu ramli . . saya amat hargai pemberian cikgu yang BERNILAI nie . . hehehe . . :xD


Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Kenangan Sebelum Cuti !


hyep guys . . aku nak share something lah . . yang terjadi semalam kat sekolah . . hadiah sebelum cuti sekolah . . ngeeee ~ bukan sorang yang kena tapi semua student dalam kelas aku nie . . malu siot !

macam nie . . semalam dalam pukul 10.20 pagi , cikgu ramli masuk dalam kelas aku . . then , bila cikgu berdiri depan pintu kelas , semua student dalam kelas just tengok je . . tak ada yang bangun and bagi salam . . termasuk aku tengah syok usik kawan aku . . cikgu ramli pun apa lagi . . hangin satu badan lah jadinya . .

then , cikgu ramli suruh semua student berdiri . . bagai lembu dicucuk hidung . . semua student berdiri . . cikgu ramli suruh berdiri atas kerusi . . *adooiii . . malu cikgu . . macam budak-budak darjah 1 . . hehehe . . semua naik atas kerusi and berdiri tegak . . cikgu ramli pun start membebel . . pot pet pot pet . .

aku nie yang duduk hujung and belakang sekali dalam kelas pun tergelak bila tengok semua kawan-kawan aku berdiri . . shafiee yang tinggi tu terpaksa bongkok sikit sebab kepala dia nak terkena kipas . . hahahaha !



bagi aku . . nie lah hadiah yang paling GEMPAK aku pernah terima sebelum cuti sekolah . . terima kasih cikgu ramli . . saya amat hargai pemberian cikgu yang BERNILAI nie . . hehehe . . :xD