Search...
RSS

Homework ?



Ayooooo ! homework berlambak . . tapi aku still buat blur untuk siapkan homework . . adoiii . . confirm takkan siap punyer lah . . aku berani JAMIN . . hahaha . . nie semua kes malas . . mesti cikgu naik hantu nanti kalau tak siapkan . . hehehe . . :xD



actually , sebelum cuti hari tu . . aku lah budak yang paling kecoh sekali . . yer lah . . excited nak cuti and nak siapkan semua homework . . semua buku member , aku pinjam . . hahaha . . skema jewp ! penuh buku dalam beg tapi satu pun aku tak keluarkan . . aku just keluarkan buku matematik moden . . hehehe . . :xD



sekarang nie , aku nak siapkan homework yang mana sempat buat . . kalau tak , sambung esok . . ahad nie , hantar cikgu . . hehehe . . harap-harap aku sempat siapkan . . amin . . :)

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Homework ?



Ayooooo ! homework berlambak . . tapi aku still buat blur untuk siapkan homework . . adoiii . . confirm takkan siap punyer lah . . aku berani JAMIN . . hahaha . . nie semua kes malas . . mesti cikgu naik hantu nanti kalau tak siapkan . . hehehe . . :xD



actually , sebelum cuti hari tu . . aku lah budak yang paling kecoh sekali . . yer lah . . excited nak cuti and nak siapkan semua homework . . semua buku member , aku pinjam . . hahaha . . skema jewp ! penuh buku dalam beg tapi satu pun aku tak keluarkan . . aku just keluarkan buku matematik moden . . hehehe . . :xD



sekarang nie , aku nak siapkan homework yang mana sempat buat . . kalau tak , sambung esok . . ahad nie , hantar cikgu . . hehehe . . harap-harap aku sempat siapkan . . amin . . :)