Search...
RSS

Bowling

Horayyyyy ! hari nie aku pergi main bowling . . memang gempak giler meyh ! aku and cousin aku nie . . memang hot giler . . buat tempat tuh macam rumah sendiri . . bising je dengan mulut aku berdua . . hahaha . . asyik terjerit-jerit macam tak pernah main . . HAHAHA . . :xD



hari nie aku syok and happy giler . . SUMPAH ! dah lama aku tak main bowling . . last main , tahun 2009 . . tu pun main kat Stadium di Terengganu tu sebelum runtuh . . HAHAHA . . kali nie main kat Mesramall . . Mesramall ? ayoooo ! giler aku kejap . . nak shopping tapi tak sempat . . kesian pulak . . kankan ?



huh . . by the way , sekarang pinggang aku dah sakit . . urat-urat dah berbelit-belit nie . . HAHAHA . . okey larh . . aku nak rehat sekarang . . sebelum tuh , aku shared beberapa keping gambar yang aku snap untuk hari nie . . daaaa ~

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Bowling

Horayyyyy ! hari nie aku pergi main bowling . . memang gempak giler meyh ! aku and cousin aku nie . . memang hot giler . . buat tempat tuh macam rumah sendiri . . bising je dengan mulut aku berdua . . hahaha . . asyik terjerit-jerit macam tak pernah main . . HAHAHA . . :xD



hari nie aku syok and happy giler . . SUMPAH ! dah lama aku tak main bowling . . last main , tahun 2009 . . tu pun main kat Stadium di Terengganu tu sebelum runtuh . . HAHAHA . . kali nie main kat Mesramall . . Mesramall ? ayoooo ! giler aku kejap . . nak shopping tapi tak sempat . . kesian pulak . . kankan ?



huh . . by the way , sekarang pinggang aku dah sakit . . urat-urat dah berbelit-belit nie . . HAHAHA . . okey larh . . aku nak rehat sekarang . . sebelum tuh , aku shared beberapa keping gambar yang aku snap untuk hari nie . . daaaa ~