Search...
RSS

Arnab ?

hey . . aku nak tanya nie . . aku nie macam arnab ke ? haish . . tak pun . . kankan ? muka aku tak macam arnab . . kankan ? hehehe . . arnab oh arnab !

nie semua berpunca daripada emey . . bekas budak form6 sekolah aku . . dia comment picture aku kat facebook . . ada ke patut dia cakap "comey nya dia . . macam arnab . . " . . ayooooo ! lu memang bikin wa panas emey ! sabar aje larh . . emey memang suka buat aku hot taw ! 'hubby' aku pun satu . . panggil aku arnab jugak ! geram taw !

ini gambar aku itu !

ini arnab yang aku curi !

haaa . . korang tengok ! apa yang sama antara aku and arnab nie . . gigi ? erkhhh . . gigi aku chantek ! tersusun kemas aw ! hehehe . . pipi ? pipi arnab tembam ke ? errrr . . itu aku tak tahu . . lastly , mata ke ? aku tak tahu pasal mata . . HAHAHAHAHA . . :)

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Arnab ?

hey . . aku nak tanya nie . . aku nie macam arnab ke ? haish . . tak pun . . kankan ? muka aku tak macam arnab . . kankan ? hehehe . . arnab oh arnab !

nie semua berpunca daripada emey . . bekas budak form6 sekolah aku . . dia comment picture aku kat facebook . . ada ke patut dia cakap "comey nya dia . . macam arnab . . " . . ayooooo ! lu memang bikin wa panas emey ! sabar aje larh . . emey memang suka buat aku hot taw ! 'hubby' aku pun satu . . panggil aku arnab jugak ! geram taw !

ini gambar aku itu !

ini arnab yang aku curi !

haaa . . korang tengok ! apa yang sama antara aku and arnab nie . . gigi ? erkhhh . . gigi aku chantek ! tersusun kemas aw ! hehehe . . pipi ? pipi arnab tembam ke ? errrr . . itu aku tak tahu . . lastly , mata ke ? aku tak tahu pasal mata . . HAHAHAHAHA . . :)