Search...
RSS

Aku Nekad !

Benci ? Yes ! itu lah yang aku rasa sekarang . . kurang ajar kau minah ! dasar betina gatal miang . . kalau orang chatting dengan boyfriend kau , pandai pulak kau hot eakh ? kau marah macam orang putus urat saraf . . time kau chatting dengan boyfriend aku ? tak apa pulak ? sial !


kau ingat aku suka sangat kau ke ? kau ingat aku ikhlas nak berbaik-baik dengan kau ? kau ingat sikit weyh . . aku and kau pernah gaduh dulu . . takkan nak ulang lagi ? haish . . pagi tadi dengan muka pura-pura ayu and gedik . . kau datang kau beritahu aku yang kau chatting dengan boyfriend aku . . wahhhhh ! kau ingat aku senyum , aku suka larh ? tolong sikit okey ! langsung tak suka !

si zaki nie pun satu hal . . tak berani nak beritahu aku yang dia chatting dengan minah senget nie . . nak suruh aku tanya dulu jugak . . kalau aku tak tahu , confirm sampai mati pun aku tak tahu . . wahhhhh ! korang berdua berpakat eakh ? ke korang ada affair ? cilaka !

last warning daripada aku . . kalau korang berdua nak chatting lagi . . silakan ! aku bagi . . tapi ingat ? antara aku and zaki , dah tak ada apa-apa . . semua hanya akan tinggal kenangan . . aku NEKAD !

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Aku Nekad !

Benci ? Yes ! itu lah yang aku rasa sekarang . . kurang ajar kau minah ! dasar betina gatal miang . . kalau orang chatting dengan boyfriend kau , pandai pulak kau hot eakh ? kau marah macam orang putus urat saraf . . time kau chatting dengan boyfriend aku ? tak apa pulak ? sial !

kau ingat aku suka sangat kau ke ? kau ingat aku ikhlas nak berbaik-baik dengan kau ? kau ingat sikit weyh . . aku and kau pernah gaduh dulu . . takkan nak ulang lagi ? haish . . pagi tadi dengan muka pura-pura ayu and gedik . . kau datang kau beritahu aku yang kau chatting dengan boyfriend aku . . wahhhhh ! kau ingat aku senyum , aku suka larh ? tolong sikit okey ! langsung tak suka !

si zaki nie pun satu hal . . tak berani nak beritahu aku yang dia chatting dengan minah senget nie . . nak suruh aku tanya dulu jugak . . kalau aku tak tahu , confirm sampai mati pun aku tak tahu . . wahhhhh ! korang berdua berpakat eakh ? ke korang ada affair ? cilaka !

last warning daripada aku . . kalau korang berdua nak chatting lagi . . silakan ! aku bagi . . tapi ingat ? antara aku and zaki , dah tak ada apa-apa . . semua hanya akan tinggal kenangan . . aku NEKAD !