Search...
RSS

9 Bulan Bersama



Selamat Pagi Cinta . . hehehe . . happy happy happy and happy sangatsangatsangat . . nak tahu sebab apa ? nak tahu ? ehem-ehem . . meh sini aku beritahu okey . . hahahahaha . .



actually , hari nie dah genap 9bulan aku ber'couple' or berchenta dengan 'hubby' aku sekarang . . wahhhh . . happy giler . . tak sangka dah 9bulan aku dengan dia . . urm . . aku rasa macam baru je lagi aku dengan 'hubby' aku sekarang . . hehehe . . :)



by the way , aku nak sangatsangat hubungan nie kekal selamanya . . taknak pisah dengan dia . . because i love my hubby so much . . ngeeee ~ sweet sour in love . . HAHAHAHA . .



aku sayang , cinta dia sangatsangatsangat . . tak pernah aku sayang orang lain macam aku sayang dia . . sebab dia terlalu istimewa untuk aku . . yeah ! amat-amat istimewa untuk aku . . untuk itu , aku taknak gaduh-gaduh and putus dengan dia lagi . . muahhhhhxxxxxxx . . . :)

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

9 Bulan Bersama



Selamat Pagi Cinta . . hehehe . . happy happy happy and happy sangatsangatsangat . . nak tahu sebab apa ? nak tahu ? ehem-ehem . . meh sini aku beritahu okey . . hahahahaha . .



actually , hari nie dah genap 9bulan aku ber'couple' or berchenta dengan 'hubby' aku sekarang . . wahhhh . . happy giler . . tak sangka dah 9bulan aku dengan dia . . urm . . aku rasa macam baru je lagi aku dengan 'hubby' aku sekarang . . hehehe . . :)



by the way , aku nak sangatsangat hubungan nie kekal selamanya . . taknak pisah dengan dia . . because i love my hubby so much . . ngeeee ~ sweet sour in love . . HAHAHAHA . .



aku sayang , cinta dia sangatsangatsangat . . tak pernah aku sayang orang lain macam aku sayang dia . . sebab dia terlalu istimewa untuk aku . . yeah ! amat-amat istimewa untuk aku . . untuk itu , aku taknak gaduh-gaduh and putus dengan dia lagi . . muahhhhhxxxxxxx . . . :)