Search...
RSS

Sportcheck ?

Sportcheck ? kantoi ? ngeeeee~ memang malu tadi meyh . cikgu lah nie punya pasal . macam tahu-tahu je apa yang aku pakai hari nie .  adoyai ! nasib baik handphone X3 aku nie tak kenal rampas . kalau tak ? memang tempah maut aku dengan my mum . . grrrrrrrrrrrrrrr~


pagi tadi , cikgu-cikgu disiplin buat sportcheck semua kelas . kelas aku di Block E di tingkat 3 , tapi kelas hujung sekali . so , semua informasi akan sampai ke kelas aku . ye lah . budak-budak kelas di tingkat 2 , yang sampaikan . aku nie yang bawa handphone , terkejut jugak sebab ada sportcheck . kalau kena rampas , memang akhir tahun nie lah dapat semula handphone . tapi aku buat bodoh je . handphone aku letak dalam poket macam biasa . member-member perempuan aku yang lain ? letak dalam tempat sulit . bodoh ! ngeeee~


bila cikgu-cikgu nie masuk kelas aku , salah seorang daripada cikgu-cikgu tu tanya . ada sesiapa yang bawa handphone . tapi seorang pun tak mengaku . termasuk aku . hehehe . . then , cikgu suruh keluarkan semua buku-buku dalam beg and bawah meja . aku pun keluarkan je laa . alamak ! cikgu suruh keluarkan juga barang-barang yang ada dalam poket . cilaka !


aku tak keluarkan pun handphone tapi aku keluarkan purse . hehehe . . cikgu tanya lagi , ada sesiapa yang make-up . kalau ada , sila keluar ke hadapan . aku pakai lip balm tak mengaku sebab ingat cikgu tak perasan tapi kantoi jugak ! *padan muka kau iqa ! nasib lah . . tak ikut peraturan sekolah . . . (!)

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Sportcheck ?

Sportcheck ? kantoi ? ngeeeee~ memang malu tadi meyh . cikgu lah nie punya pasal . macam tahu-tahu je apa yang aku pakai hari nie .  adoyai ! nasib baik handphone X3 aku nie tak kenal rampas . kalau tak ? memang tempah maut aku dengan my mum . . grrrrrrrrrrrrrrr~


pagi tadi , cikgu-cikgu disiplin buat sportcheck semua kelas . kelas aku di Block E di tingkat 3 , tapi kelas hujung sekali . so , semua informasi akan sampai ke kelas aku . ye lah . budak-budak kelas di tingkat 2 , yang sampaikan . aku nie yang bawa handphone , terkejut jugak sebab ada sportcheck . kalau kena rampas , memang akhir tahun nie lah dapat semula handphone . tapi aku buat bodoh je . handphone aku letak dalam poket macam biasa . member-member perempuan aku yang lain ? letak dalam tempat sulit . bodoh ! ngeeee~


bila cikgu-cikgu nie masuk kelas aku , salah seorang daripada cikgu-cikgu tu tanya . ada sesiapa yang bawa handphone . tapi seorang pun tak mengaku . termasuk aku . hehehe . . then , cikgu suruh keluarkan semua buku-buku dalam beg and bawah meja . aku pun keluarkan je laa . alamak ! cikgu suruh keluarkan juga barang-barang yang ada dalam poket . cilaka !


aku tak keluarkan pun handphone tapi aku keluarkan purse . hehehe . . cikgu tanya lagi , ada sesiapa yang make-up . kalau ada , sila keluar ke hadapan . aku pakai lip balm tak mengaku sebab ingat cikgu tak perasan tapi kantoi jugak ! *padan muka kau iqa ! nasib lah . . tak ikut peraturan sekolah . . . (!)