Search...
RSS

Merentas Desa

Hari nie merentas desa . . letih gila weyh . . nak pengsan aku dibuatnya . . da lah jauh . . nak tercabut kaki aku nie . . cramp jadi kaki nie ! tapi happy jugak lah hari nie sebab enjoy je . . bebas tahap cipan kat sekolah . .


pagi tadi , semua pelajar kena pergi trek larian di padang . . biasalah . . sekolah sukan kan . . elite laa sikit . . hahaha ! so , bila dah berkumpul kat sana tuh , masing-masing sudah sibuk kemaskan apa-apa yang patut seperti tali kasut , tudung and etc . . tu bagi yang perempuan . . yang lelaki pulak , sibuk kemaskan tali kasut and ada jugak yang tukar baju . . hahahaha !


aku , rasyidah , ema , nadia , nadiah , syuhada , ida , ira , ayu and safiyah sibuk berborak . . hahaha . . bila  dengar cikgu lepaskan tembakan , terkocoh-kocoh berlari . . aku nie pulak sibuk kacau orang yang tengah berlari . . aku akan halang jalan mereka semua dengan berlari zig zag ! *nasib kau lah budak-budak !


last , aku and rasyidah tinggalkan semua member-member aku . . aku and rasyidah dah depan gila tapi mereka semua , bapak jauh lagi ! malas aku tunggu . . hehehe . . aku sampai sekolah tepat pukul 10pagi . . merentas desa mula pukul 9.10pagi . . so , hanya 50minit aku and rasyidah ambil masa untuk sampai ke sekolah balik . . hehehe . . dah cepat lah tu . . daripada member-member aku yang lain yang sampai kul 10.15 or 10.30pagi . . hahaha . . :xD


okey lah . . aku nak mandi kejap . then , nanti nak solat and tidur . . letih sangatsangat nie . . muach . . luv you all (!)

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Merentas Desa

Hari nie merentas desa . . letih gila weyh . . nak pengsan aku dibuatnya . . da lah jauh . . nak tercabut kaki aku nie . . cramp jadi kaki nie ! tapi happy jugak lah hari nie sebab enjoy je . . bebas tahap cipan kat sekolah . .


pagi tadi , semua pelajar kena pergi trek larian di padang . . biasalah . . sekolah sukan kan . . elite laa sikit . . hahaha ! so , bila dah berkumpul kat sana tuh , masing-masing sudah sibuk kemaskan apa-apa yang patut seperti tali kasut , tudung and etc . . tu bagi yang perempuan . . yang lelaki pulak , sibuk kemaskan tali kasut and ada jugak yang tukar baju . . hahahaha !


aku , rasyidah , ema , nadia , nadiah , syuhada , ida , ira , ayu and safiyah sibuk berborak . . hahaha . . bila  dengar cikgu lepaskan tembakan , terkocoh-kocoh berlari . . aku nie pulak sibuk kacau orang yang tengah berlari . . aku akan halang jalan mereka semua dengan berlari zig zag ! *nasib kau lah budak-budak !


last , aku and rasyidah tinggalkan semua member-member aku . . aku and rasyidah dah depan gila tapi mereka semua , bapak jauh lagi ! malas aku tunggu . . hehehe . . aku sampai sekolah tepat pukul 10pagi . . merentas desa mula pukul 9.10pagi . . so , hanya 50minit aku and rasyidah ambil masa untuk sampai ke sekolah balik . . hehehe . . dah cepat lah tu . . daripada member-member aku yang lain yang sampai kul 10.15 or 10.30pagi . . hahaha . . :xD


okey lah . . aku nak mandi kejap . then , nanti nak solat and tidur . . letih sangatsangat nie . . muach . . luv you all (!)