Search...
RSS

Menangis

Menangis ? ah . . cengeng betul aku nie . ahaks . . biar lah . . ada aku kisah ke ? diri aku . . kankan ? hehehe . . *memang lah diri kau . . takkan diri hantu pulak !


sebenarnya , aku nangis sebab homework . homework banyak gila weyh . baru 2minggu sekolah , tapi homework entah apa-apa . chemistry , physics , bahasa melayu , agama islam , mathematic , additional mathematic . . banyak kan ? chemistry kena buat nota sendiri . . sekarang dah belajar chapter 2 . . so , terpaksa lah buat nota chapter 1 & 2 . . physics pulak , ada sikit lagi nota . . bahasa melayu , kena buat sinopsis & plot tentang novel renyah . agama islam kena buat nota sendiri jugak . mathematic kena buat review question dalam buku teks . additional mathematic kena jawab soalan dalam buku teks jugak . . urm . . . :(


nak mampus aku nak buat semua nie . kalau sikit-sikit tak apa lah lagi . nie banyak gila tahap cipan . dah lah esok kena hantar kat cikgu . mana lah sempat . dah lah aku jenis slow kalau menulis . nak bagi chantek sangat tulisan . baru nampak kemas . 


OMG ! hope aku dapat siapkan semua nie . semalam dah nangis sebab tengok homework yang berlambak nie . takut tak sempat nak siapkan . okeyokey . . sekarang aku nak buat homework mathematic dulu . then , baru buat homework lainlain . . goodbye guys !

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Menangis

Menangis ? ah . . cengeng betul aku nie . ahaks . . biar lah . . ada aku kisah ke ? diri aku . . kankan ? hehehe . . *memang lah diri kau . . takkan diri hantu pulak !


sebenarnya , aku nangis sebab homework . homework banyak gila weyh . baru 2minggu sekolah , tapi homework entah apa-apa . chemistry , physics , bahasa melayu , agama islam , mathematic , additional mathematic . . banyak kan ? chemistry kena buat nota sendiri . . sekarang dah belajar chapter 2 . . so , terpaksa lah buat nota chapter 1 & 2 . . physics pulak , ada sikit lagi nota . . bahasa melayu , kena buat sinopsis & plot tentang novel renyah . agama islam kena buat nota sendiri jugak . mathematic kena buat review question dalam buku teks . additional mathematic kena jawab soalan dalam buku teks jugak . . urm . . . :(


nak mampus aku nak buat semua nie . kalau sikit-sikit tak apa lah lagi . nie banyak gila tahap cipan . dah lah esok kena hantar kat cikgu . mana lah sempat . dah lah aku jenis slow kalau menulis . nak bagi chantek sangat tulisan . baru nampak kemas . 


OMG ! hope aku dapat siapkan semua nie . semalam dah nangis sebab tengok homework yang berlambak nie . takut tak sempat nak siapkan . okeyokey . . sekarang aku nak buat homework mathematic dulu . then , baru buat homework lainlain . . goodbye guys !