Search...
RSS

Malas !

Arghhhhhhhhhhhhhhhhh ! malas . . malas . . malas . . sungguh aku malas sekarang nie . . apatah lagi buat homework and pergi sekolah . . memang itu aku sangatsangatsangat malas . . kalau bangun pagi time hari sekolah , memang liat giler nak bangun . . alarm dah bunyi pukul 6.10pagi tapi aku stop and sambung tidur . . bila pintu bilik bergegar , baru aku bangun . . sebab ? sebab my mum dah naik hantu . . hahahaha . . mana tak naik hantu kalau anak dara dia masih tak bangun lagi nak pergi bila jam dah tepat pukul 6.30pagi . . :xD


kalau tak sekolah pulak , pukul 8pagi tu . . mulut aku dah luas-luas menguap . . mengantuk punya kes . . hehehe . . kalau cikgu mengajar tapi tak banyak kali sangat pandang ke arah tempat aku , confirm aku tidur . . mengantuk . . kalau dengar suara cikgu dah tinggi or terjerit-jerit panggil nama aku , baru aku bangun . . kalau tak , aku tidur . . hehehe . . 

now ! penyakit malas aku nie makin teruk . . hahaha . . sampaikan nak beritahu yang aku nie dah mengantuk and nak tidur pun dah malas . . kalau malam-malam mesej , tiba-tiba aku tak reply dah mesej . . faham-faham aje lah . . kalau panjang umur , aku akan beritahu yang nie tertidur . . kalau tak panjang umur , insyaallah aku datang dalam mimpi dengan berpakaian putih . . ngeeeeeeee~

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Malas !

Arghhhhhhhhhhhhhhhhh ! malas . . malas . . malas . . sungguh aku malas sekarang nie . . apatah lagi buat homework and pergi sekolah . . memang itu aku sangatsangatsangat malas . . kalau bangun pagi time hari sekolah , memang liat giler nak bangun . . alarm dah bunyi pukul 6.10pagi tapi aku stop and sambung tidur . . bila pintu bilik bergegar , baru aku bangun . . sebab ? sebab my mum dah naik hantu . . hahahaha . . mana tak naik hantu kalau anak dara dia masih tak bangun lagi nak pergi bila jam dah tepat pukul 6.30pagi . . :xD

kalau tak sekolah pulak , pukul 8pagi tu . . mulut aku dah luas-luas menguap . . mengantuk punya kes . . hehehe . . kalau cikgu mengajar tapi tak banyak kali sangat pandang ke arah tempat aku , confirm aku tidur . . mengantuk . . kalau dengar suara cikgu dah tinggi or terjerit-jerit panggil nama aku , baru aku bangun . . kalau tak , aku tidur . . hehehe . . 

now ! penyakit malas aku nie makin teruk . . hahaha . . sampaikan nak beritahu yang aku nie dah mengantuk and nak tidur pun dah malas . . kalau malam-malam mesej , tiba-tiba aku tak reply dah mesej . . faham-faham aje lah . . kalau panjang umur , aku akan beritahu yang nie tertidur . . kalau tak panjang umur , insyaallah aku datang dalam mimpi dengan berpakaian putih . . ngeeeeeeee~