Search...
RSS

Jika Aku Sudah Tiada

Salam jumaat semua . . okeyokey . . hari nie aku shared something . . maybe nie sentimental or jiwang sikit tapi ada aku kisah ? aku tak kisah lah asalkan aku puas . . yeah ! asalkan aku puas . .


Jika aku sudah tiada . . sama macam lagu band hujan tuh kan ? 

Bila, aku sudah tiada
Simpan semua laguku
Jangan di tangis selalu
Mungkin, itu sementara
Bila jumpa pengganti ku
jangan di lupakan aku
tiada ? sinonim dengan meninggal dunia , menghilangkan diri and sewaktu dengannya lah . . so , bagi aku sekarang , tiada tu meninggal dunia atau mati . . yewp . . semua akan mati bila dah tiba ajalnya . . sebab ajal dan maut ditangan Tuhan . . kankan ?
okeyokey . . sebelum nyawa aku nie dicabut , aku nak minta maaf pada semua orang . . kalau aku ada buat salah dan silap , tolong maafkan aku yewp . . antara sengaja atau tak sengaja . . aku sayang korang semua sangatsangat . .
untuk my 'hubby' . . ilysm . . sayang , cinta and rindu awak sangatsangatsangat . . jangan lupa saya aw . . jaga diri baikbaik aw . . terima kasih sebab sayangkan saya selama nie . . saya hargai sangatsangat . . saya minta maaf sebab pernah kurang ajar , buat jahat , marahmarah or buat papew je lah kat awak selama nie . . maafkan saya aw !
my family . . ilysm . . muahxxxx . . saya sayang ayah , ma , kak , abang din , kak ida & abang sangatsangat . . korang family terbaek untuk saya ! terima kasih sebab jaga , didik and berikan kasih sayang pada saya selama saya bernafas . . hanya Tuhan yang boleh membalas jasa-jasa korang . . adeq sayang semua . . :)

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Jika Aku Sudah Tiada

Salam jumaat semua . . okeyokey . . hari nie aku shared something . . maybe nie sentimental or jiwang sikit tapi ada aku kisah ? aku tak kisah lah asalkan aku puas . . yeah ! asalkan aku puas . .

Jika aku sudah tiada . . sama macam lagu band hujan tuh kan ? 

Bila, aku sudah tiada
Simpan semua laguku
Jangan di tangis selalu
Mungkin, itu sementara
Bila jumpa pengganti ku
jangan di lupakan aku
tiada ? sinonim dengan meninggal dunia , menghilangkan diri and sewaktu dengannya lah . . so , bagi aku sekarang , tiada tu meninggal dunia atau mati . . yewp . . semua akan mati bila dah tiba ajalnya . . sebab ajal dan maut ditangan Tuhan . . kankan ?
okeyokey . . sebelum nyawa aku nie dicabut , aku nak minta maaf pada semua orang . . kalau aku ada buat salah dan silap , tolong maafkan aku yewp . . antara sengaja atau tak sengaja . . aku sayang korang semua sangatsangat . .
untuk my 'hubby' . . ilysm . . sayang , cinta and rindu awak sangatsangatsangat . . jangan lupa saya aw . . jaga diri baikbaik aw . . terima kasih sebab sayangkan saya selama nie . . saya hargai sangatsangat . . saya minta maaf sebab pernah kurang ajar , buat jahat , marahmarah or buat papew je lah kat awak selama nie . . maafkan saya aw !
my family . . ilysm . . muahxxxx . . saya sayang ayah , ma , kak , abang din , kak ida & abang sangatsangat . . korang family terbaek untuk saya ! terima kasih sebab jaga , didik and berikan kasih sayang pada saya selama saya bernafas . . hanya Tuhan yang boleh membalas jasa-jasa korang . . adeq sayang semua . . :)