Search...
RSS

Homework oh Homework !

Oh homework ! sabar lah dulu . aku tak larat nak siapkan lagi . cikgu aini dan cikgu ribuan . . maafkan saya . saya tak larat nak siap nota fizik cikgu aini dan tak larat nak siapkan latihan matematik moden cikgu ribuan . sama juga dengan cikgu tarmizi . saya tak larat nak siapkan latihan matematik tambahan cikgu . *banyak lah kau tak larat . mengaku je lah yang kau nie malas !


huwarghhhh ! tekanan betul lah kalau asyik macam nie . kepala aku pening sangat-sangat sekarang . harap-harap aku tak demam . ye lah . nanti kalau demam , kang susah . da lah sesi persekolahan baru bermula , tapi aku dah ambil MC . ngeeeeee~


hey guys ! aku makin tak larat dah nie . nak iron baju sekolah and nak tunggu hubby aku pergi silat pulak . lepas dia pergi , aku nak tidur . mungkin tak sempat nak tunggu dia balik , sebab tak larat . letih jadinya sekarang nie . tak update panjang-panjang , pendek sudah !

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Homework oh Homework !

Oh homework ! sabar lah dulu . aku tak larat nak siapkan lagi . cikgu aini dan cikgu ribuan . . maafkan saya . saya tak larat nak siap nota fizik cikgu aini dan tak larat nak siapkan latihan matematik moden cikgu ribuan . sama juga dengan cikgu tarmizi . saya tak larat nak siapkan latihan matematik tambahan cikgu . *banyak lah kau tak larat . mengaku je lah yang kau nie malas !


huwarghhhh ! tekanan betul lah kalau asyik macam nie . kepala aku pening sangat-sangat sekarang . harap-harap aku tak demam . ye lah . nanti kalau demam , kang susah . da lah sesi persekolahan baru bermula , tapi aku dah ambil MC . ngeeeeee~


hey guys ! aku makin tak larat dah nie . nak iron baju sekolah and nak tunggu hubby aku pergi silat pulak . lepas dia pergi , aku nak tidur . mungkin tak sempat nak tunggu dia balik , sebab tak larat . letih jadinya sekarang nie . tak update panjang-panjang , pendek sudah !