Search...
RSS

Blur

blur . . blur . . blur . . aku blur gila malam nie ! tak tahu nak buat apa . . main games ? bosan sudah ! mesej ? hurm . . no komen ! online ? sudah bosan jugak ! buat homework ? erkhhhh . . malas meyh . . hehehehe . . *apa lah kau iqa . . asyik malas je . . . :xD


malam nie . . otak aku blur . . blur sangatsangatsangat . . hehehe . . tapi dalam masa yang sama , aku tiba-tiba jadi hot . . yeah ! hot dah nie . . hot sangatsangat . . rasa-rasa macam nak marah and nak sakitkan hati orang je . . siapa lah akan jadi mangsa aku eakh ?

yeah ! aku dah tahu siapa akan jadi mangsa aku . . 'hubby' aku kowt . . mungkin lah . . sebab ? sebab aku akan kena tinggal . . yerkkkkk ! aku tak kisahlah kena tinggal pun . . sebab dah terbiasa sekarang nie . . lagipun , hubungan aku dengan dia pun , tak okey lagi . . ngeeee~

okey-okey . . sekarang aku nak sign out blogger . . log out facebook . . then , iron baju sekolah . . kemas buku-buku sekolah . . packing baju nak bawak esok . . lastly , tidur selena-lenanya . . taknak diganggu dengan dia !

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Blur

blur . . blur . . blur . . aku blur gila malam nie ! tak tahu nak buat apa . . main games ? bosan sudah ! mesej ? hurm . . no komen ! online ? sudah bosan jugak ! buat homework ? erkhhhh . . malas meyh . . hehehehe . . *apa lah kau iqa . . asyik malas je . . . :xD

malam nie . . otak aku blur . . blur sangatsangatsangat . . hehehe . . tapi dalam masa yang sama , aku tiba-tiba jadi hot . . yeah ! hot dah nie . . hot sangatsangat . . rasa-rasa macam nak marah and nak sakitkan hati orang je . . siapa lah akan jadi mangsa aku eakh ?

yeah ! aku dah tahu siapa akan jadi mangsa aku . . 'hubby' aku kowt . . mungkin lah . . sebab ? sebab aku akan kena tinggal . . yerkkkkk ! aku tak kisahlah kena tinggal pun . . sebab dah terbiasa sekarang nie . . lagipun , hubungan aku dengan dia pun , tak okey lagi . . ngeeee~

okey-okey . . sekarang aku nak sign out blogger . . log out facebook . . then , iron baju sekolah . . kemas buku-buku sekolah . . packing baju nak bawak esok . . lastly , tidur selena-lenanya . . taknak diganggu dengan dia !