Search...
RSS

B****** Kamoo !

Perghhhh . . memang tertekan aku kalau macam nie selalu taw ! apa yang aku buat , confirm salah . . apa yang dia buat ? betul je semua . . bangang betul kau ! ingat aku nie tak ada perasaan ke apa ? semua pakai hentam je kan ? aku manusia jugak laa weyh ! ada perasaan . . lain laa kalau kau tu jenis manusia tiada perasaan !


hari tu aku chatting dengan seorang mamat nie , kau melenting bukan main lagi eakh . . kau buat andaian bukan-bukan . . tapi time kau chatting dengan BETINA lain , pandai pulak kau bagi alasan eakh ? siap ber'SUMPAH' lagi . . jangan ber'SUMPAH' , nanti makan diri sendiri pulak !


kau jarang online sekarang . . aku tahu kau kerja kan . . tapi aku ada ingat satu hari tu . . kau tak start kerja lagi . . time tu hari jumaat . . sebelum kau pergi solat jumaat , kau ada online dan pada masa yang sama , aku pun online jugak . . kau langsung tak tegur or poke aku . . aku tengok nama kau kat chatbox . . aku nak tegur tapi aku buat bodoh je sebab aku nak tengok kau tegur aku or tak . . kau langsung tak tegur aku ! ! sampai hati kau kan ! aku pulak yang terhegeh-hegeh pergi tegur kau !


kalau kau tak suka aku , just cakap je ! bukan susah pun . . just cakap kau tak sukakan aku . . aku no hal laa . . aku open je . . aku tak ada masa nak pujuk or bersentimental dengan orang yang dah tak sudi pada diri aku nie . . betul orang cakap . . seorang lebih baik daripada berdua ! sekarang dah terbukti . . berdua buat aku merana !

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

B****** Kamoo !

Perghhhh . . memang tertekan aku kalau macam nie selalu taw ! apa yang aku buat , confirm salah . . apa yang dia buat ? betul je semua . . bangang betul kau ! ingat aku nie tak ada perasaan ke apa ? semua pakai hentam je kan ? aku manusia jugak laa weyh ! ada perasaan . . lain laa kalau kau tu jenis manusia tiada perasaan !


hari tu aku chatting dengan seorang mamat nie , kau melenting bukan main lagi eakh . . kau buat andaian bukan-bukan . . tapi time kau chatting dengan BETINA lain , pandai pulak kau bagi alasan eakh ? siap ber'SUMPAH' lagi . . jangan ber'SUMPAH' , nanti makan diri sendiri pulak !


kau jarang online sekarang . . aku tahu kau kerja kan . . tapi aku ada ingat satu hari tu . . kau tak start kerja lagi . . time tu hari jumaat . . sebelum kau pergi solat jumaat , kau ada online dan pada masa yang sama , aku pun online jugak . . kau langsung tak tegur or poke aku . . aku tengok nama kau kat chatbox . . aku nak tegur tapi aku buat bodoh je sebab aku nak tengok kau tegur aku or tak . . kau langsung tak tegur aku ! ! sampai hati kau kan ! aku pulak yang terhegeh-hegeh pergi tegur kau !


kalau kau tak suka aku , just cakap je ! bukan susah pun . . just cakap kau tak sukakan aku . . aku no hal laa . . aku open je . . aku tak ada masa nak pujuk or bersentimental dengan orang yang dah tak sudi pada diri aku nie . . betul orang cakap . . seorang lebih baik daripada berdua ! sekarang dah terbukti . . berdua buat aku merana !