Search...
RSS

Aku Cemburu

Aku cemburu ! cemburu ! cemburu ! cemburu menguasai diri ini ! cemburu sangatsangat nie . . cemburu pada kau ! nak tahu kenapa ? nak tahu ? nak ? nak ? okey . aku akan beritahu kau kenapa aku cemburu pada kau !


first , aku cemburu pasal semalam . pasal budak betina form3 yang nak chatting dengan kau . budak betina form3 yang kurang ajar , perasaan cantik and so on . . nak chatting dengan kau ? chatting lah . memang aku nampak macam tak kisah , tapi dalam hati aku ? ada kau tahu ? ada ? ada kau tahu macam mana perasaan aku ? tak ada kan ? !

second , budak betina form4 yang kau minat dulu tuh nak chatting dengan kau pulak hari nie . memang budak betina form4 nie , aku benci tahap cipan babi lah . aku tak tahu kenapa . tapi yang pasti , aku start benci dia lepas aku tengok picture kau dengan dia . aku benci gila ! ! !

kau tahu tak ? kau tak pernah faham perasaan aku . susah sangat ke kau nak tahu yang aku cemburu ? aku sayang kau ? aku cinta kau ? takkan tu semua pun aku mesti beritahu kau . kau sendiri tahu yang aku nie jenis tak pandai meluahkan perasaan or berjiwang-jiwang nie . huh . . SIAL betul lah .

da larh wey . cukup dengan semua nie ! semuanya dah berakhir . . BERAKHIR . . hati aku dah nekad . . nak lupakan semua nie . . nak lupakan BOYFRIEND and KENANGAN PAHIT yang pernah aku lalui . .

by the way , budak betina form3 tu bernama FATIN SABRINA and budak betina form4 tu bernama ANISAH AZLAN !

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Aku Cemburu

Aku cemburu ! cemburu ! cemburu ! cemburu menguasai diri ini ! cemburu sangatsangat nie . . cemburu pada kau ! nak tahu kenapa ? nak tahu ? nak ? nak ? okey . aku akan beritahu kau kenapa aku cemburu pada kau !

first , aku cemburu pasal semalam . pasal budak betina form3 yang nak chatting dengan kau . budak betina form3 yang kurang ajar , perasaan cantik and so on . . nak chatting dengan kau ? chatting lah . memang aku nampak macam tak kisah , tapi dalam hati aku ? ada kau tahu ? ada ? ada kau tahu macam mana perasaan aku ? tak ada kan ? !

second , budak betina form4 yang kau minat dulu tuh nak chatting dengan kau pulak hari nie . memang budak betina form4 nie , aku benci tahap cipan babi lah . aku tak tahu kenapa . tapi yang pasti , aku start benci dia lepas aku tengok picture kau dengan dia . aku benci gila ! ! !

kau tahu tak ? kau tak pernah faham perasaan aku . susah sangat ke kau nak tahu yang aku cemburu ? aku sayang kau ? aku cinta kau ? takkan tu semua pun aku mesti beritahu kau . kau sendiri tahu yang aku nie jenis tak pandai meluahkan perasaan or berjiwang-jiwang nie . huh . . SIAL betul lah .

da larh wey . cukup dengan semua nie ! semuanya dah berakhir . . BERAKHIR . . hati aku dah nekad . . nak lupakan semua nie . . nak lupakan BOYFRIEND and KENANGAN PAHIT yang pernah aku lalui . .

by the way , budak betina form3 tu bernama FATIN SABRINA and budak betina form4 tu bernama ANISAH AZLAN !