Search...
RSS

Additional Mathematic

Homework additional mathematic aku belum siap lagi . bukan susah sangat homework tu . just salin nota-nota yang dalam buku teks and jawab beberapa soalan . soalan pun senang lagi sebab baru chapter one kan . nanti dah lama-lama , susah laa jawabnya . urm . . kerja senang pun , aku still malas lagi nak buat . *bila lah kau nak berbuah iqa . . .


okey-okey . sekarang nie aku malas nak membebel panjang-panjang pasal add math nie sebab aku sekarang makin busy . busy dengan study . sekarang nie pun baru balik sekolah . then , nak sambung buat homework add math and math moden . OMG ! banyak kerja sekarang nie . nasib baik add math minggu depan pulak .

now ! aku nak siapkan aku punya homework . nextime kalau aku dah tak busy sangat , baru aku update blog aku nie banyak . *banyak lah kau nak update banyak-banyak . idea pun tak ada !

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Additional Mathematic

Homework additional mathematic aku belum siap lagi . bukan susah sangat homework tu . just salin nota-nota yang dalam buku teks and jawab beberapa soalan . soalan pun senang lagi sebab baru chapter one kan . nanti dah lama-lama , susah laa jawabnya . urm . . kerja senang pun , aku still malas lagi nak buat . *bila lah kau nak berbuah iqa . . .

okey-okey . sekarang nie aku malas nak membebel panjang-panjang pasal add math nie sebab aku sekarang makin busy . busy dengan study . sekarang nie pun baru balik sekolah . then , nak sambung buat homework add math and math moden . OMG ! banyak kerja sekarang nie . nasib baik add math minggu depan pulak .

now ! aku nak siapkan aku punya homework . nextime kalau aku dah tak busy sangat , baru aku update blog aku nie banyak . *banyak lah kau nak update banyak-banyak . idea pun tak ada !